Psycho-Sociale Therapie

Mijn benadering van psycho-sociale therapie is eclectisch. Ik koos uit diverse stromingen uit de psychologie, psychiatrie, Bio-Energetica, Core Energetics, Gestalt en natuurgeneeskunde juist die elementen die mij aanspraken om hun kracht en wijsheid. Ik verenigde ze met mijn eigen ervaringen en inzichten en maakte er mijn werkwijze van.

Wanneer kunt u bij mij terecht?

Als u voelt dat u op een kruispunt in uw leven staat en niet weet welke kant voor u de juiste is. Of als u een groot verdriet te verwerken heeft. Als u voelt dat gebeurtenissen uit het verleden u hinderen in het heden, in uw dagelijks leven. Het kan zijn dat u snel ge�rriteerd raakt, of onzekerheid ervaart over een nieuwe fase in uw bestaan. Problemen in uw relatie heeft. U bevangen wordt door somberte of onvrede, die zich bijvoorbeeld uit in grote vermoeidheid, lusteloosheid, of vage lichamelijke klachten. Als u het gevoel heeft met iemand te willen kijken naar wat er toch aan de hand is in uw leven.
U kunt in deze gevallen baat hebben bij de steun van een deskundige, bij individuele therapie.

Een afspraak maken

Ik geef u met plezier, en uiteraard geheel vrijblijvend, alle informatie en de mogelijkheden over therapie. Wilt u eerst meer informatie vooraf? U kunt me bellen* voor uitgebreide informatie.
Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen* of mailen.
Een afspraak kan zowel in Molenrij als via teleconsulting.
U heeft geen verwijzing nodig van de huisarts.

*) Als ik in een therapiesessie ben, neem ik geen telefoon op omdat ik ongestoord aandacht wil kunnen geven. Spreek daarom uw naam en telefoonnummer in op de voicemail, ik bel u dan zo snel mogelijk terug.

praktijk voor
coaching en therapie

Logo Stellwagen Coaching

Copyright © Stellwagen Coaching 2012 - 2023. All Rights Reserved. | Algemene Voorwaarden | Privacy