Therapie

Psycho sociale therapie en energetische behandelingen

Wanneer kunt u bij mij terecht voor therapie?

Als u voelt dat u op een kruispunt in uw leven staat en niet weet welke kant voor u de juiste is. Of als u een groot verdriet te verwerken heeft. Als u voelt dat gebeurtenissen uit het verleden u hinderen in het heden, in uw dagelijks leven. Het kan zijn dat u snel geïrriteerd raakt, of onzekerheid ervaart over een nieuwe fase in uw bestaan. Problemen in uw relatie heeft. U bevangen wordt door somberte of onvrede, die zich uit in bijvoorbeeld grote vermoeidheid, lusteloosheid, of vage lichamelijke klachten. Als u het gevoel heeft met iemand te willen kijken naar wat er aan de hand is in uw leven.
U kunt in deze gevallen baat hebben bij de steun van een deskundige, bij individuele therapie. Samen met u kijken we naar uw 'levensbagage' en ontwikkelt u gaandeweg inzicht in uw zijn en uw handelen, waardoor u andere stappen kunt zetten en nieuwe wegen kunt inslaan..

Meer informatie en afspraak maken

Ik geef u met plezier, en uiteraard geheel vrijblijvend, alle informatie over de mogelijkheden van psycho sociale therapie.
U kunt me bellen* of mailen voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend intake gesprek.
Dit kan in mijn praktijk in Molenrij, maar ook via teleconsulting.
U heeft geen verwijzing nodig van de huisarts.

Meer informatie over Energetische behandelingen

Uiteraard kan ik u ook informeren over energetische behandelingen en Japanse geneeskunst zoals Bach Remedies en Jin Shin Jyutsu.
Belt* u mij gerust.

*Als ik in een therapiesessie ben, neem ik geen telefoon op omdat ik ongestoord aandacht wil kunnen geven. Spreek daarom uw naam en telefoonnummer in op de voicemail, ik bel u dan zo snel mogelijk terug

praktijk voor
coaching en therapie

Logo Stellwagen Coaching

Copyright © Stellwagen Coaching 2012 - 2023. All Rights Reserved. | Algemene Voorwaarden | Privacy